آموزش سالاد گوجه و خیار
عکس: اعظم لاریجانی
بچهها، قرار است چند فعالیت خوشمزه به شما یاد بدهیم!
تعجب نکنید. میخواهیم این بار فعالیتهای دستی خودتان را با مواد غذایی انجام بدهید. یکی از این فعالیتهای خوشمزه درست کردن سالاد است. پس، پیشبندها را ببندید، دستها را بشویید و آمادهی کار شوید. میخواهیم سالاد شیرازی درست کنیم، یعنی همان سالاد «گوجه و خیار». شما با درست کردن آن به شکلهای مختلف و زیبا، هم به مامان و بابا کمک میکنید، هم یک تابلوی زیبای خوردنی به سفرهتان اضافه میکنید.
وسایل و موادی که نیاز دارید:
گوجهفرنگی، خیار، پیاز، لیموترش، روغنزیتون، نمک، فلفل، ظرف سالاد، کارد آشپزخانه، تختهی گوشت (تختهی مخصوص خرد کردن مواد در آشپزی).
خوب به شکل گوجه، خیار، پیاز نگاه کنید. ببینید به چه روشهایی میتوان آنها را خرد یا قطعهقطعه کرد: حلقهای، خلالی، اریب، نگینی و…
اول گوجه، خیار و پیاز را جداگانه خرد کنید (نگینی). خیار باید بیشتر از گوجه و گوجه باید بیشتر از پیاز باشد. آنها را جداگانه در ظرف سالاد بریزید اما قاطی نکنید.
بعد، همین مواد را به شکلهای مختلف (حلقهای، خلالی یا…) برش دهید و سپس آنها را روی مواد آمادهشدهی سالاد به شکلهای مختلف بچینید و نقشهای زیبا بسازید.
حالا فقط به سالاد، آب لیموترش، نمک، فلفل و روغنزیتون اضافه کنید. عجله کنید، همه سر سفره منتظر تابلوی قشنگ شما هستند.
نوش جان!
دعای بعد از غذا را هم فراموش نکنید.